79-20211029-_LVV2090.jpg

Klaar om jouw kick-ass strategy voor 2022 te bepalen?

Ik sta te springen om jou erbij te helpen!

 

Strategie watte?

Ik ben strategisch ondernemerscoach. Heel bewust neem ik het woord strategie mee op in mijn titel, want het is namelijk zo belangrijk in je onderneming. 

Ondernemen zonder strategie is alsof je in je auto stapt om op vakantie te gaan maar geen gps, kaart of adres bijhebt en hoopt op je bestemming uit te komen. Dat wordt moeilijk. En met ondernemen gaat het net zo.

Een goeie strategie, met andere woorden een duidelijk bepaald doel en stappenplan naar dat doel, geeft richting aan je zaak en helpt jou prioriteiten te stellen van dag tot dag. Je ervaart minder chaos en ruis en kan grotere stappen nemen richting wat er echt toe doet: ondernemen met meer plezier, rust én omzet. 

 
71-20211029-_LVV2038.jpg

Je moet het niet alleen doen

Ik help jou graag met jouw strategie voor 2022

Jij bent een ondernemer die niet aan haar eerste proefstuk toe is en bijgevolg ook weet dat je niet alles zelf hoeft te doen. Jij laat je bijstaan door experten om jouw zaak te laten groeien. 

Dat kan ik alleen maar toejuichen. Ik doe ook niet alles zelf, er zijn mensen die veel beter mijn administratie en advertenties kunnen beheren dan ikzelf. 

Strategisch denken echter, dat is wél echt mijn ding. En daarom wil ik voor jouw het strategisch klankbord zijn om jouw plan voor 2022 vorm te geven. 

 
48-20211029-_LVV1922.jpg

Plan jouw 2022 Strategy Day!

De eenvoudigste manier om jouw strategie te bepalen is door er een volledige dag in de diepte in te duiken. 

Het laat toe om high-level te brainstormen én tegelijk in de diepte te gaan werken en concrete acties te bepalen voor de komende maanden. 

Na de strategy day ga je naar huis met een overzicht van je grote doelen, maar ook een stappenplan met bezielde, relevante acties op weg naar die doelen.

Klaar voor? Boek hieronder meteen jouw Strategy Day in - er zijn maar 9 plaatsen meer.

 

Wat houdt de 2022 Strategy Day concreet in?

5 uur strategische coaching

We gaan aan de slag van 10h tot 16h, met een uurtje pauze voor lunch. Van 10h tot 12h gaan we je overkoepelende doelen bepalen voor 2022. We kijken wat er écht toe doet. 

Van 13h tot 16h gaan we die doelen omzetten in een concreet actieplan, met mijlpalen en relevante tussenstappen.

De sessie vindt in Gent plaats in een toffe co-working space (andere locaties mogelijk mits kilometervergoeding)

Twee weken follow-up support

Na het bepalen van jouw doelstellingen en actieplan voor 2022 wil je daar natuurlijk mee aan de slag gaan. 

Tijdens de eerste twee weken na de sessie kan je me altijd bereiken voor bijkomende vragen over je strategie via Slack. Ik zet een privé-kanaal op, vuur maar af die vragen! Zo wil ik garanderen dat je niet in overwhelm geraakt en de strategie meteen in actie kan omzetten.

Goodiebag met check-in-sheet

Op de Strategy Day geef ik jou een zalige goodiebag mee met Studio24 notitieboekje, pen en etui. Dit wordt jouw toolbox voor reflectie doorheen 2022. 

Niet in het wilde weg, maar wel aan de hand van de check-in-sheet die je meekrijgt. Dit sheet is zo opgesteld dat jij elke maand en elk kwartaal kan stilstaan bij jouw strategie, waar je staat en hoe je verder moet. 

De strategie dag is éénmalig, maar het effect ga je nog 12 maanden voelen.

 

Jouw investering

Jij investeert in een radicale strategische injectie in jouw zaak voor volgend jaar. 

Jij bent klaar om van 2022 echt hét jaar van je onderneming te maken. 

Jij investeert €699 excl. BTW in de Strategy Day. Daar zit alles inbegrepen behalve eventuele verplaatingskosten als de sessie niet in Gent kan plaatsvinden.

Via de knoppen kan je op de boekingspagina jouw Strategy Day meteen vastleggen op de datum die jou het beste past. Je betaalt het voorschot (€299), voor de tweede helft krijg je na onze Strategy Day nog een factuur toegestuurd.

 
Er kan nog niets worden gereserveerd. Kom later terug.
 
8-20211029-_LVV1721-bewerkt.jpg

Jouw strategische ondernemerscoach

Ik ben Charlotte, jouw strategische ondernemerscoach.


Studio24 werd opgericht als social media bedrijf, maar al snel merkte ik dat marketing vraagstukken eigenlijk gewoon business-vraagstukken waren. Ik ging me dan ook meer en meer verdiepen in bedrijfsstrategieën, financiën en mindsetwerk. Die zaken samen maken van mij de strategische ondernemerscoach die jou helpt om meer rust, plezier én omzet te halen in je onderneming.

Als ik niet aan het ondernemerscoachen ben, ben ik waarschijnlijk op stap met mijn hond Stan, drink ik ergens een koffietje terwijl ik een goed boek lees of geniet ik van een goed glas wijn met vrienden, sport ik of ben ik op reis in de natuur.

Ik word blij van toevallige schoonheid zoals een nieuw blad aan één van mijn kamerplanten, de zon die juist binnenvalt of een bloem die toevallig dezelfde kleur als mijn outfit heeft.