Business & marketing coaching

Level up jouw zaak!

Heb je een sparring partner nodig voor jouw zaak of voor jouw marketing? Heb je een specifieke challenge die je alleen niet kan oplossen? Vraag hulp! Mijn grote passie is jouw klankbord zijn en je ondersteunen zodat jij jouw zaak naar het volgende level kan tillen. Your growth is my reward! 

Mijn signature coaching traject heet Accelerate & Transform. Want we gaan sneller naar jouw doel door middel van een diepgaande transformatie. 

Na het traject van 5 maanden ben je niet meer dezelfde ondernemer, je hebt je ontpopt tot een zelfzekere ondernemer die duidelijke keuzes maakt om meer rust, plezier én omzet te genereren in hun zaak. 

79-20211029-_LVV2090.jpg
 
  • Business coaching voor meer vertrouwen, plezier en omzet in je zaak


    5.000 euro
  • Sparring partner in business nood


    279 euro
 

Betalen in termijnen

Ik wil coaching voor iedereen toegankelijk houden. Het is niet voor elke ondernemer haalbaar om het bedrag in één keer te betalen. Daarom geef ik je graag ook de optie om in termijnen te betalen. Klik op onderstaande knop op de gespreide betalingen te zien. 

Voor we naar de praktische kant van het betalen overgaan, kijken we eerst even of we een goeie match zijn voor 1:1 coaching, deal? 

Via onderstaande knop kies je alvast even je kennismakingsmoment: