Waarvoor kan je bij Studio24 terecht?

Kort gezegd: jouw succes is mijn succes. Als ik jou kan coachen of trainen om sterker te staan in je mindset, zaakvoeren en marketing, dan is mijn opzet geslaagd. 

Hieronder vind je de drie grote opties die ik aanbied: mijn signature 1:1 coaching traject, de werkboeken & online cursussen en workshops op maat van jouw organisatie. 

34-20211029-_LVV1840.jpg

1:1 coaching voor maximale transformatie

Accelerate & Transform 1:1 coaching

Op basis van jouw noden en vragen, die je me vertelt in een intakegesprek, gaan we in een traject van 5 maand samenwerken om jouw business en marketing naar het volgende level te brengen.

Werkboeken & cursussen

Zelfstandig aan de slag

Zelfstandig aan de slag voor je zaak met digitale werkboeken of online cursussen en trajecten? Het kan! Het aanbod wordt regelmatig uitgebreid. Werkboeken & cursussen shoppen doe je via onderstaande knop!

christin-hume-hBuwVLcYTnA-unsplash.jpg
76-20211029-_LVV2078.jpg

Workshops voor bedrijven

Een training/workshop op maat van je organisatie

Wil je een workshop rond social media, marketing, communicatie, structuur en planning of business mindset organiseren voor de medewerkers van je organisatie? Die geef ik met plezier aan je team! 

Mail me vrij met je vraag en ik laat je graag weten welke workshop ik in elkaar kan steken voor jou en je organisatie!

Spreekt een van deze opties je aan, maar je bent er nog niet helemaal uit wat voor jou past? Neem dan contact op om te kijken hoe we kunnen samenwerken!