Boss lady partners

Studio24 kan veel, maar niet alles. Voor de onderdelen van jouw online aanwezigheid die ik niet zelf kan voorzien, werk ik samen met enkele boss ladies die jou kunnen bijstaan!

IMG_1147.PNG

Lotte Naudts

Lotte is een grafisch ontwerpster die jouw ontwerp op maat maakt. Zij kan je helpen met logo en branding, website design en lay-out van je bedrijfsdocumenten. 

Alle informatie vind je op www.lottenaudts.be 

IMG_1148.JPG

STUDIO PI - Ellen Pillen

Ellen is met haar Studio Pi jouw websitespecialist. Ze kan jouw website vormgeven en jou leren hoe je zelf je website beheert en aanpast. Ellen kijkt niet enkel naar het technische, maar ook het design en de inhoud van je website.

Alle informatie vind je op www.studiopi.be

IMG_1150.jpg

HEVEN - Margot Gommers

Margot is als digitaal adviseur je aanspreekpunt voor digitale oplossingen, data privacy en cybersecurity. Zij doet dit op maat van zelfstandigen, kmo's en vzw's. Ze is IT'er, UX/UI-designer en jurist. 

Alle informatie vind je op www.heven.be

44913597_786803218320940_658294620049480

LILA - Laura Lierman

Laura Lierman is je specialist in copywriting en SEO voor je website. Ze tovert mooie én vindbare teksten die jouw online aanwezigheid enkel nog sterker maken. 

Alle informatie vind je via haar Facebookpagina (aan de website wordt momenteel gewerkt). 

IMG_1152.jpg

ANBO PHOTO - Anaïs Bogaert

Anaïs is een veelzijdige fotograaf die jou en/of je zaak perfect vastlegt op beeld. 

Kwalitatief beeldmateriaal dat jouw identiteit uitstraalt is zo waardevol voor je online en social kanalen. Aarzel dus niet om Anaïs hiervoor in te schakelen. 

Alle informatie vind je op www.anbophotography.com