DSC_1834.jpg

STUDIO 24 WIE?

Sinds 2016 ben ik aan de slag als communicatieadviseur in een communicatiebureau. Hierbij werkte ik al voor kleine en grote bedrijven, die zich op B2C en B2B richtten, uit verschillende sectoren, van IT tot middenveld en non-profit. 

Voorafgaand aan mijn loopbaan in communicatie studeerde ik Taal-en Letterkunde en Europese studies aan de Universiteit Gent, met Erasmussemesters in Berlijn, Warschau en Kiev. 

Doorheen de jaren ben ik me meer gaan toeleggen op digitale communicatie, omdat ik voel dat hier de toekomst ligt. Dankzij digitale communicatie kan iederéén het ideale doelpubliek bereiken. Dat is ongelofelijk leuk, maar ook uitdagend. Want hoe meer stemmen, hoe moeilijker het is om je te onderscheiden. 

Daarom wil ik streven naar communicatie die écht pakt. Die je doelpubliek vastpakt en niet meer loslaat. Communicatie die een impact heeft. Communicatie die je pakt en misschien zelfs ontroert.

Alles wat ik doe, doe ik voor de volle 100%, of misschien zelfs 110% als dat kan. Ik ga enkel voor de beste kwaliteit, en ik ben ook ongelofelijk gelukkig als ik dat samen met mijn klanten kan bereiken. 

Neem hieronder contact op om meer te horen over mij, mijn visie en hoe we kunnen samenwerken!

 
 

CONTACT

Reginald Warnefordstraat 5
9040 Sint-Amandsberg, Gent

Tel.: +32 470 60 31 66

  • Facebook
  • Instagram
DSC_1841.jpg

©2020 door Charlotte Van Acker 
Foto's door Zjerome Photography & Karen Van der Biest