STUDIOTF-092.jpg

STUDIO 24 WIE?

Na twee universitaire opleidingen, in talen en politieke wetenschappen, ging ik aan de slag in verschillende communicatiebureaus. Ik leerde er de ins en outs van marketing en communicatie, zowel offline als online.

Doorheen de jaren ben ik me meer gaan toeleggen op digitale communicatie, want hier ligt de toekomst. Dankzij digitale communicatie kan iederéén het ideale doelpubliek bereiken. Dat is ongelofelijk leuk, maar ook uitdagend. Want hoe meer stemmen, hoe moeilijker het is om je te onderscheiden. 

Bovendien zijn communicatie en marketing altijd de externe vertaling van wat er intern in je business gebeurt. Zit het intern niet goed? Dan kan je marketing nooit optimaal zijn. Daarom help ik jou als ondernemerscoach via business én marketing coaching, want de twee gaan niet zonder elkaar. 

Alles wat ik doe, doe ik voor de volle 100%, of misschien zelfs 110% als dat kan. Ik ga enkel voor de beste kwaliteit, en ik ben ook ongelofelijk gelukkig als ik dat samen met mijn klanten kan bereiken. 

Neem hieronder contact op om meer te horen over mij, mijn visie en hoe we kunnen samenwerken!

 

Contact

Reginald Warnefordstraat 5
9040 Sint-Amandsberg, Gent

Tel.: +32 470 60 31 66

  • Facebook
  • Instagram
STUDIOTF-049.jpg