Gratis webinar

In 5 stappen naar meer zakelijk zelfvertrouwen

 
79-20211029-_LVV2090.jpg

Wil jij er eindelijk écht staan als ondernemer?

Het is een tijdje geleden, maar ik ben kei excited om opnieuw een gratis webinar te geven voor jou, op 11 mei! 

Deze keer hebben we het over dé 5 stappen om te nemen voor meer zakelijk zelfvertrouwen.


Ik heb al 25+ ondernemers gecoacht in hun struggles dus ik weet waar je voorstaat. De gemene deler van de meeste uitdagingen? Een gebrek aan zelfvertrouwen in één of meer aspecten van hun business.

Daarom wil ik jou nu al leren wat je kan doen om meer zelfvertrouwen te kweken. Want je kan dat kweken, zelfzeker kan je echt worden. Ik ben er zelf het beste voorbeeld van. 

Gratis een uur vol diepe inzichten en praktische tools meepikken?

Het kan, schrijf je gewoon in via onderstaand formulier. Je kiest zelf het moment dat bij jou past, om 10u of om 20h. Zo kan je er zeker live bij zijn, want er is ook de mogelijkheid om vragen te stellen! 

 

Schrijf je hier in voor het gratis webinar op 11 mei

Via onderstaand formulier geef jij je op voor jouw gewenste moment voor het live webinar op 11 mei. Je kan kiezen: om 10 uur of om 20 uur!

 

Praktisch

Het webinar gaat live door via Zoom. Geen eenrichtingsverkeer dus, maar echt de mogelijkheid om te connecteren en vragen te stellen. En het is voor mij zoveel leuker om te weten tegen wie ik spreek ;-)! 

Je krijgt van mij na je inschrijving een agenda-invite met inbellink toegestuurd. Ik zal je via e-mail ook nog even reminden naar aanloop van het webinar zodat je er zeker live kan bijzijn!

Na afloop van het webinar wordt het online geplaatst op YouTube via een verborgen link, je kan het tot 19 mei zonder problemen herbekijken. 

Zie ik je daar?